Thuisconsult

Begrijp waarom je hond doet wat hij doet

Je hond heeft er in zijn beleving alle reden toe om zich te gedragen zoals hij doet.
Zelfs als wij vinden dat dit ongewenst gedrag is.

Waarom doet je hond zo?
– Je hond trekt aan de lijn
– Je hond blaft veel en je begrijpt niet waarom
– Je wilt visite rustig binnen laten komen
– Je wilt je hond beter leren kennen

Waarom doet je hond wat hij doet? Dat vind ik de mooiste vraag die ik samen met jou ga onderzoeken en beantwoorden.

Als je begrijpt waarom je hond doet wat hij doet, kun je ook opzoek naar een passende oplossing om de levensstijl met je hond fijner te maken.

Het opvoeden van je pup vraagt veel tijd, geduld en liefde. Het lijkt soms zo gemakkelijk, maar je kunt vast ook tegen dingen aanlopen.
Als je via internet je oplossing probeert te vinden zie je door de bomen het bos niet meer, want wat is er nu écht goed voor jouw pup?

Naast wandelen, spelen en knuffelen zijn er veel meer dingen die er toe doen om jouw pup te kneden naar een goede match met jou.

Tijdens een puppyconsult gaan we thuis bij jou aan de slag rondom de opvoeding van je pup. Wat gaat er goed en wat kan er misschien anders of beter?

Het bewegingsapparaat van de hond kan ik niet meer los zien van hoe een hond zich gedraagt. Hoe hij fysiek functioneert, zelfs als de beperking klein is en niet aanwezig lijkt, laat het sporen achter in zijn lijf en is bepalend voor hoe hij zich mentaal en emotioneel voelt.

Tijdens een consult zal ik hier zeker opletten, benoemen of naar vragen. Waar nodig kan ik zelfs een kleine inschatting maken naar de beperkingen in zijn lijf, door te voelen.

Het kan zeker zijn dat ik naar aanleiding van een consult een hondenmassage adviseer. Omdat dit naast alle methodes die er zijn om de hond dingen te leren, misschien wel de grootste hulpschakel is voor je hond.

Zijn lijf weer optimaal kunnen gebruiken en opgelopen trauma’s en blokkades los kan laten.

Nieuwsgierig naar hondenmassage? Kijk onder de juiste link op de website! CMFR- hondenmassage.

Een puppy- of gedragsconsult geef ik bij jou aan huis.

Tijdens het eerste consult zullen we kennismaken. Ik ben altijd nieuwsgierig naar het levensverhaal van de hond. Omdat dit voor mij een duidelijk beeld schets om inzicht te krijgen waarom hij doet wat hij doet.

Ook gaan we tijdens een consult aan de slag. Passende oefeningen gaan we doen die jou (opnieuw) inzicht geven in hoe je hond leert en beweegt.
Het beste leer je door samen te doen en te ondernemen.

Reken maar dat ik het consult verlaat met veel nieuwe inzichten en adviezen voor jou en je hond.
Om alles goed te kunnen onthouden, maak ik graag een kort verslag voor je die je naderhand op de mail ontvangt.

Een puppyconsult of gedragsconsult starten beide met een consult van 90 minuten. Na dit consult gaan we in overleg of een vervolg consult gewenst en nodig is.

1e consult 90 minuten € 80,00
2e consult 60 minuten € 55,00

Reiskosten: € 0,25 per km. buiten Assen en Rolde
In Assen en Rolde worden er geen reiskosten gerekend.