Thuisconsult

Thuisconsult.
Welke behoefte heeft je hond écht? Hoe werk je aan verbinding?
Er zijn zoveel verschillende methodes om met je hond te trainen. Niet voor elke hond of voor de eigenaar werkt dezelfde manier van handelen.
Tijdens een thuisconsult kijk ik met je mee en gaan we opzoek welke manier van trainen past bij jou en je hond. Zodat je weer kunt trainen op welk gedrag je graag wél wilt zien.

Tijdens een thuisconsult van 90 minuten help ik je graag om weer te kunnen trainen met een positieve mindset! De manier waarop jij je hond beter leert begrijpen, je weer doelgericht kunt trainen omdat je leert wanneer je timing is van belonen, rust bewaren of spel aanbieden.

Je hond laat je weer sneller verrassen doordat jij ziet wat hij allemaal al kan!

Na het eerste consult is het mogelijk om weer een herhaal consult in te plannen van 60 minuten. Dan kunnen we evalueren hoe het is gegaan en zijn er vast nog meer leuke en nuttige tips die de levensstijl met je hond nog beter maken.

 

Puppyconsult
Het opvoeden van je pup vraagt veel tijd, geduld en liefde. Het lijkt soms zo gemakkelijk, maar je kunt vast ook tegen dingen aanlopen.
Als je via internet je oplossing probeert te vinden zie je door de bomen het bos niet meer, want wat is er nu écht goed voor jou pup?

Naast wandelen, spelen en knuffelen zijn er veel meer dingen die er toe doen om jou pup te kneden naar een goede match met jou.

Tijdens een puppyconsult gaan we thuis bij jou aan de slag rondom de opvoeding van je pup. Wat gaat er goed en wat kan er misschien anders of beter?

Ook gaan we aan de slag met het opbouwen van basis commando’s en leer ik je dat ook kunt communiceren met je pup zonder dat je daar woorden voor nodig hebt.

Een puppyconsult kan je inplannen tot je hond ca 6 maanden oud is.

Tarieven

Thuisconsult 90 minuten € 80,00 
 > vervolg afspraak thuisconsult 60 minuten € 50,00

Puppyconsult 60 minuten €55,00

* In de provincie Drenthe zijn de bovengenoemde bedragen inclusief reiskosten

DESIGN BY ANNELYNN

Algemene Trainingsvoorwaarden

KvK: 82079293